Postupak upisa:

Za upis u 1. razred učenici se mogu prijavljivati tijekom cijele godine telefonom, na e-adresu škole ili osobno u tajništvu, a u upisnom roku upisuju se putem Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole koristeći aplikaciju Upisi.hr

Prilikom upisa posebno se uzimaju u obzir sljedeći predmeti:

  • Hrvatski jezik,
  • Matematika,
  • strani jezik,
  • Povijest,
  • Geografija,
  • Biologija

Dodatne pogodnosti kod upisa imaju učenici Škole stranih jezika - Žiger i učenici koji se predbilježe za raniji upis u prvi razred naredne školske godine.

Prijelaz iz druge škole u našu gimnaziju:

Prijelaz u našu školu u 1., 2., 3. i 4. razred moguć je do početka drugog polugodišta tekuće školske godine.

 

Zašto odabrati gimnaziju?

Zato što je dobro da se općeobrazovni proces nastavi što je moguće dulje nakon osnovne škole, kako bi se steklo što šire i sveobuhvatnije obrazovanje, radi kasnije lakše odluke o odabiru svog zvanja, pa čak i moguće prekvalifikacije.

Zašto odabrati našu gimnaziju?

Nastala je na tradiciji, pozitivnim iskustvima i pozitivnim rezultatima ŠKOLE STRANIH JEZIKA - ŽIGER. Primjenom istih principa i standarda pouke ostvarujemo kvalitetno obrazovanje u obaveznom srednjoškolskom obrazovnom procesu. Svi su predmeti podjednako važni i doprinose razvoju cjelovite ličnosti. Svi se predmeti s jednakom ljubavlju mogu učiti. Tijeko svog školovanja kod nas učenici mogu otkriti u sebi matematičara, povjesničara, glazbenika, biologa, jezikoslovca, informatičara, režisera što može postati njihovo buduće zvanje i zanimanje!
Jer pružamo kvaliteteno obrazovanje kroz učenje bez stresa, te odgajamo mlade odgovorne ljude, dobro pripremljene za njihov budući poziv. Kod svakog učenika razvijamo ono najbolje u njemu u prijateljskoj radnoj atmosferi.

Posebna pažnja posvećuje se učenicima s dodatnim obvezama na području glazbe i sporta, te učenicima s poteškoćama u radu. Za dodatne informacije u vezi navedenog, izvolite se obratiti školi.

Zato što se radi u malim odjeljenjima sa maksimalno 15 učenika, što gajimo individualni pristup, što pomažemo svakom učeniku pri savladavanju gradiva, pomažemo mu organizirati njegovo vrijeme, pomažemo pri razvoju radnih navika. Tijekom boravka u školi na satovima učenja i mentorstva učenici velik dio svojih radnih obaveza obave u školi i time rasterećuju svoje vrijeme boravka kod kuće te se mogu posvetiti svojoj obitelji, prijateljima i zadovoljenju svojih drugih interesa.

Naša vrata su vam uvijek otvorena, dođite, upoznajte školu, način rada i sve prednosti i pogodnosti, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 042/330-385 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..